IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Лонгория е най-новият член на „Спайс гърлс“?

4 май 2015 05 48

Призна го сама в мрежата

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Рожденият ден на Дейвид Бекъм се оказа огромен подарък не само за неговите фенове, а и за тези на съпругата му Виктория. На 2 май бившият футболист навърши 40 години и бе изненадан от половинката си с парти в Мароко, където отпразнува юбилея си в компанията на 60 близки гости. Спортистът избра своя важен ден и за да се присъедини към Instagram.

Виктория от своя страна също успя да възпроизведе новина, като се събра с бившите членове на групата си „Спайс гърлс“. Дизайнерката позира доволно за селфи с Мел Си, Гери и Ема, ала вместо Мел Би на кадъра се появи най-добрата ѝ приятелка – актрисата Ева Лонгория.

„Аз съм новата Спайс Гърлс!“, написа шеговито Ева над кадъра, който бързо качи в WhoSay.

Липсата си Мел Би обясни с натоварения си работен график като жури в риалитито „Америка търси талант“, но звездата призна, че често чати с останалите дами от бандата и дори скоро ще се събере с тях на сватбата на Халиуел.

Изглежда и без тъмнокожата певица, партито на Бекъм е било повече от впечатляващо и той побърза да благодари на съпругата си в пресния си профил с тяхна обща снимка, съпроводена от думите: „Благодаря на красивата ми съпруга за този невероятен ден“.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари