IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дженифър Лорънс и Крис Мартин са „по-щастливи от всякога“

7 май 2015 07 30

Двамата са заедно от миналото лято

Крис и Дженифър; Снимка: Tumblr

Крис и Дженифър; Снимка: Tumblr

Наскоро Крис Мартин и Гуинет Полтроу подадоха документите си за развод и е въпрос само на време той да стане официално факт.

Въпреки това двамата продължават да прекарват доста време заедно. Това обаче явно не пречи на любимата на певеца Дженифър Лорънс.

Всъщност по думите на приближен до двойката Крис и звездата от „Игрите на глада“ са „по-щастливи от всякога“. Напоследък двамата дори имат възможност да се виждат по-често, тъй като 24-годишната Дженифър наскоро завърши снимките на предстоящия си филм „Joy“ в Бостън.

Източник, близък до звездите, сподели: „И двамата са много заети, но им харесва по този начин. Виждат се, когато могат и всеки продължава да си прави, каквото пожелае. Те се уважават неизмеримо. По-щастливи са от всякога и прекарват много време заедно“.

Наскоро друг приближен до двойката издаде, че Крис Мартин вече прави опити да се впише в компанията на своята любима и е решил да опознае приятелите ѝ.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари