IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Свободна като птица поп фолк певица кацна в Плейбой

27 февруари 2007 16 35

Рени - българският фолк пробив в Сърбия, стана четвъртата тематична певица, позирала за списанието

Свободна като птица поп фолк певица кацна в Плейбой

Четвърта поп фолк певица застана на корица на родния Плейбой. След Ина, Камелия и Никол, сега на ред е един от ветераните в този жанр у нас – Рени. И като казваме ветеран, нямаме предвид, че Рени е престаряла. Напротив, напротив.

Рени позира за мартенския брой на списанието в същия стил, като отвъдокеанската си колежка Марая Кери, която също се снима за март месец на тамошния Плейбой в силно еротична сесия, но не в типично разголените пози.

От сесията на Рени се вижда, че спинингът (това е бясно въртене на колело, има вече и воден – тоест потапяш се в басейн, яхваш застопорения велосипед и въртиш педалите), който й е любим, е доста ефективен за фигурата.

А пък нейните горни прелести със сигурност я правят звездата с най-щедри форми, позирала за родния Плейбой.

Заедно с Глория и Сашка Васева (да, да, Сашка бе доста популярна, но такива бяха времената) Рени е сред най-хитовите поп фолк певици към края на 90-те.

Да не повярваш, че в началото на кариерата си през 1991 г. е пеела поп и рок парчета в чужбина.

Певицата обаче нагазва във водите на сръбските заведения в Швейцария и се отдава на поп фолка.

Още преди някой да е чувал за Ивана, Рени вече здраво продава музика в родината на модерния фолк – Сърбия.

Нашето гласовито момиче става първата българска певица, успяла да стане известна на обетованата поп фолк земя при съседите. Някои с умиление помнят култовите трели на „Слободна сам као птица“ (тоест, „Като птица съм свободна“). Тъй, я, Лепа Брена да си гледа работата.

Рени е и единствената поп фолк певица, успяла да напълни два пъти огромната Зала 1 на НДК и то съвсем сама.

Преди време изпълнителката скъса с Пайнер. Тя вече се продуцира сама, има собствено заведение, което е честа трибуна на сръбски изпълнители. Зеленооката дама е щастлива семейна жена - има малък син и мъж до нея, който си е истински секссимвол.

На всичкото отгоре Рени е готова с новия си албум "Виж ме", който е десети подред в 18-годишната й кариера.

Като добавим и сесията за Плейбой, от която Рени може да е само горда (между другото това е най-стойностната й медийна изява от доста време насам), може да се каже, че Рени е една щастлива жена.

КоментариКоментари