IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Нина Добрев е щастлива за Иън Сомърхолдър

13 май 2015 09 30

Двамата имаха дългогодишна връзка

Нина Добрев; Снимка: Getty Images

Нина Добрев; Снимка: Getty Images

В края на миналия месец Ники Рийд и Иън Сомърхолдър се ожениха. Нина Добрев обаче не таи лоши чувства към бившия си любим, а дори напротив – щастлива е за него.

Тя дори настоява, че нейното напускане на „Дневниците на вампира“ след шест години няма нищо общо със сватбата на актьора.

„Когато чух за сватбата, си помислих, че е красива. Те са щастливи, аз съм щастлива и не виждам защо би трябвало да има проблем с това. Драмата е в медиите, не с нас. Но разбира се, ние участваме в тийн шоу, всеки търси драма“.

26-годишната Нина твърди, че все още поддържа близки приятелски отношения с 36-годишния Иън.

„Казвала съм това и преди – ние не се разделихме, защото нещо лошо се беше случило или защото нямаше любов и приятелство. Обичам го и приятелството ни все още е силно. Мисля, че е страхотен и ме е грижа за него. И това не се промени. Бяхме приятели отдавна – преди да започнем да излизаме и ние все още сме“, разкрива още актрисата пред E! News.

Нина Добрев и Иън Сомърхолдър имаха тригодишна връзка, която приключи през месец май 2013 година. Актьорът и Ники Рийд пък се сгодиха през януари, след като бяха заедно в продължение на половин година. Двамата сключиха брак на тайна церемония в Калифорния.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари