IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джордин Спаркс отново е обвързана

15 май 2015 14 00

Миналата година певицата приключи връзката си с Джейсън Деруло

Джордин Спаркс и Sage The Gemini; Снимка: Instagram

Джордин Спаркс и Sage The Gemini; Снимка: Instagram

Джордин Спаркс потвърди, че отново е намерила любовта и то в лицето на американския рапър Доминик Уудс, по-известен с публичното си име Sage The Gemini. Певицата започна да публикува техни общи снимки още от април, но едва сега призна, че двамата наистина са заедно.

На въпрос, свързан със снимките ѝ в социалните мрежи, Джордин отговори така: „Мисля, че те са доста очевидни. Ние се забавляваме. Той наистина е добър и мисля, че снимките говорят сами за себе си. Аз не целувам хората просто ей така“.

Миналия септември 25-годишната певица се раздели с Джейсън Деруло, с когото имаше връзка в продължение на три години. Наскоро в свое интервю той призна, че му е било много трудно след раздялата им, както и че двамата вече не поддържат никакви отношения.

„Джордин Спаркс беше точно това, от което се нуждаех в даден момент в живота ми. Но това вече не е така. Така че ние живеем, учим се, продължаваме напред и сме благодарни за времето, което сме споделили. Излизахме в продължение на три години, но вече не поддържаме контакт. Не е толкова трудно да имаш връзка, докато си в центъра на вниманието, колкото е трудно да се разделиш с някого под светлината на прожекторите. Всичко продължава, защото хората не спират да говорят за това“, разкри тогава Деруло.

Снимка: Instagram

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари