IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ким Кардашян преследвала Кание Уест

20 май 2015 15 30

Риалити звездата знаела, че има „искра“ между тях

Ким Кардашян; Снимка: Getty Images

Ким Кардашян; Снимка: Getty Images

Ким Кардашян, която от миналата година вече официално е госпожа Уест, не е губила времето си, за да постигне този семеен статут. Оказва се, риалити звездата е преследвала настоящия си мъж Кание, още преди двамата да започнат връзката си.

Всъщност всичко се случило след развода на Ким с бившия ѝ съпруг Крис Хъмфрис. 34-годишната риалити звезда се раздели с баскетболиста след само 72 дни брак през октомври 2011 година. Тогава Кардашян се изненадала, че Кание Уест не се свързал с нея веднага, след като чул за нейния развод.

Ето и какво споделя Ким по темата: „Когато се срещнахме за пръв път (с Кание), работихме заедно по проект и определено имаше искра, но и двамата имахме други връзки и запазихме дистанция. След това поддържахме връзка от време на време. Мисля, че беше около шест месеца през 2012 година, след като бях отново необвързана и си казах „защо не“? Нещо подобно на „Какво чакам?“.

На Ким Кардашян обаче не ѝ било необходимо много време, за да спечели сърцето на Кание, защото както самата тя разкрива, „магията се случила веднага“, след като двамата се видели отново.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари