IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Майкъл Фасбендер и Алисия Викандер вече живеят заедно

25 май 2015 11 30

Двамата делят един апартамент в Ню Йорк

Алисия и Майкъл; Снимка: Getty Images

Алисия и Майкъл; Снимка: Getty Images

Майкъл Фасбендер и изгряващата шведска звезда Алисия Викандер се срещат от края на миналата година, но по всичко личи, че връзката им е наистина сериозна. Двамата използват всяка свободна минута, за да бъдат заедно, както и вече делят един дом.

Според британския вестник Sun холивудският актьор е поканил любимата му да се пренесе в неговия апартамент в Ню Йорк и двойката отскоро съжителства заедно.

Източник издава пред изданието: „В последно време те говореха за голямата крачка и макар че все още са в началото на връзката си, Майкъл не е бил толкова сериозен към друга жена в продължение на години... сега двамата винаги ще имат неговото място, където да ходят, независимо кой от тях е в Ню Йорк“.

Звездите започват връзката си, след като се срещат на снимачната площадка на филма „The Light Between Oceans“. В предстоящата продукция Майкъл и Алисия играят съпруг и съпруга.

В миналото Фасбендер е бил свързван с Лупита Нионго, Зоуи Кравиц и Наоми Кембъл. За Викандер пък се говори, че е имала връзка с Александър Скарсгард.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари