IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ники Рийд: Преди работех в кафене, за да получа безплатен обяд

26 май 2015 11 30

Актрисата споделя за лишенията си преди години

Ники Рийд; Снимка: Getty Images

Ники Рийд; Снимка: Getty Images

Отскоро Ники Рийд отново е омъжена и като че ли нищо не може да помрачи приказката ѝ с нейния любим Иън Сомърхолдър. Невинаги обаче актрисата е била толкова щастлива и е имала безпроблемен живот. Всъщност като по-малка звездата от „Здрач“ е била подложена на много лишения.

Ники разкри, че като дете ѝ се е налагало да яде всеки ден нездравословна храна, защото само това е могла да си позволи нейната майка. „Майка ми ни отглеждаше сама и изкарваше по 15 000 до 17 000 долара годишно, с които трябваше да отглежда две деца в Лос Анджелис. Беше трудно. Хранехме се в много заведения за бързо хранене. Всъщност аз работех и в кафенето в училището ми в замяна на безплатен обяд“.

Именно заради лишенията в детството си, сега Ники Рийд се присъединява към специална организация за здравословна храна. Тя има за цел да доставя ежедневно полезна храна на хора, които нямат възможност да си я позволят. Жители от всяка част на Америка ще имат достъп до биологични продукти на цена от 60 долара годишно.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари