IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Келън Луц безстрашно се гушка с тигри и лъвове

26 май 2015 15 30

Актьорът отново стана лице на благотворителна организация

Келън Луц; Снимка: Splash News

Келън Луц; Снимка: Splash News

Келън Луц е известен с любовта си към животните и с участието си в различни кампании, борещи се за правата на четириногите. В края на 2013 година, когато актьорът бе в България за снимките на филма „Херкулес“, той дори взе присърце проблема с бездомните кучета в нашата страна и по-специално в София.

За целта той и хора от екипа на филма посетиха приюта в Богров и заснеха клип, с чиято помощ се събраха средства за отглеждането и социализирането на бездомните кучета. Самият Келън е собственик на няколко кучета и винаги е готов да се включи в някоя нова благотворителна организация.

В началото на седмицата 30-годишната холивудска звезда посети мексиканската фондация Black Jaguar White Tiger, която спасява диви животни. По този повод Луц се озова в компанията на бебета сибирски тигри, бели тигри, лъвчета и двумесечен черен ягуар. Всички тези животни са били спасени от циркове и търговци на „екзотични екземпляри“.

Преди време Келън се включи и в кампания на PETA, в която призоваваше хората да осиновяват домашните си любимци, вместо да ги купуват. По-долу може да видите видеото в помощ на Animal Rescue Sofia и бездомните български кучета с участието на Келън Луц!

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари