IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Дейвид Ганди се отказва от модата

29 май 2015 15 00

Той разкрива още защо е отказал участие в „Петдесет нюанса сиво“

Дейвид Ганди; Снимка: Getty Images

Дейвид Ганди; Снимка: Getty Images

Дейвид Ганди се готви да се откаже от модата, за да позволи на по-младите си колеги да поемат по неговите стъпки. 35-годишният синеок красавец позира по бельо в продължение на повече от десетилетие. Той обаче споделя, че иска постепенно да се оттегли от модата и да се насочи към дизайна на дрехи, защото вече се чувства стар.

Ето и какво споделя самият Дейвид: „Вече 14 години правя това. Да, постепенно ще се оттеглям, няма да се снимам толкова много, колкото сега. Бива ме в дизайна и ще продължа с него. По този начин младите британски модели ще имат шанс и възможности за развитие, както аз някога“.

Според Ганди има много талантливи модели мъже, които изглеждат страхотно и които заслужават да направят голяма кариера в модната индустрия. Дейвид от своя страна ще се фокусира освен върху дизайна и върху кариерата си в телевизията и в киното.

В скорошно свое интервю моделът сподели защо се е отказал от участие в „Петдесет нюанса сиво“: „Беше ми изпратен сценарият, но мисля че Джейми се справи страхотно с ролята. Това просто не беше точният филм за мен, нито пък беше точното време за мен“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

аз ( преди 8 години )
не е нормално при толкова гладуващи хора, пари да се изсипват в нозете на някого или някоя, защото има хубаво лице или пее като птичка. Още повече, че ги принуждават да изпращат грешни послания на другите. А талантите им се ползват за масо.. ва ***.. нипула..ция и изличаване на ценностите.
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар