IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Жизел Бюндхен сменя кариерата?

2 юни 2015 13 00

Моделът мина от другата страна на камерата

Жизел Бюндхен; Снимка: Instagram

Жизел Бюндхен; Снимка: Instagram

През март Жизел Бюндхен обяви, че се оттегля от модния подиум. Малко след това бразилката сподели, че се чувства така, сякаш може да направи всичко, което пожелае, след като вече се е „пенсионирала“.

Това нейно изказване, заедно с последната снимка на модела в профила ѝ в Instagram, предизвикаха нови спекулации около личността ѝ. Според някои Жизел вероятно иска да смени кариерата си и да застане от другата страна на камерата.

Това доказва и снимката, която красавицата сподели в социалната мрежа. На нея се вижда, че доскоро позиращата пред обектива Бюндхен е застанала от обратната му страна. 34-годишната бразилка бе облечена в бял елегантен гащеризон, а косата ѝ падаше свободно, оформена на букли в края.

Всъщност Жизел Бюндхен може да си позволи да направи наистина много неща, имайки предвид, че според списание Forbes само миналата година тя е спечелила 47 милиона долара.

Наскоро бившият модел сподели също така, че за нея майчинството е преживяването, което най-много е променило живота ѝ и че именно фактът, че е майка, ѝ дава сили да направи всичко.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари