IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Леонардо ди Каприо отново се среща с модел

3 юни 2015 15 30

Актьорът е бил забелязан в компанията на Кели Рорбах

Леонардо ди Каприо; Снимка: Getty Images

Леонардо ди Каприо; Снимка: Getty Images

Леонардо ди Каприо отново се върна към своя „тип жени“, след като преди време имаше отношения с Риана. Имайки предвид, че през изминалите години актьорът поддържаше връзки само с руси модели, не е изненада, че холивудската звезда отново се е насочил към висока красавица от модния свят.

От E! News твърдят, че 40-годишният Леонардо е прекарал известно време с 24-годишната Кели Рорбах – избрана от Sports Illustrated за модел на годината. Актьорът е бил забелязан „да се сближава“ с русата красавица по време на афтърпарти след наградите CFDA в Ню Йорк.

Според очевидец, присъствал на партито, Ди Каприо и Кели са флиртували, както и са говорели доста „интимно“. Няколко дни по-рано пък двойката е била забелязана по време на пътуване в Хамптънс.

Всъщност не за пръв път Леонардо и Рорбах са свързвани любовно. Двамата бяха снимани още през април 2014 година, излизайки заедно от нощен клуб в Лос Анджелис.

Сред известните приятелки-модели на актьора са: Жизел Бюндхен, Бар Рафаели и Тони Гарн.

Кели Рорбах; Снимка: Instagram

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари