IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Гуинет Полтроу и Брад Фалчък наистина са разделени

22 юни 2015 11 30

Продуцентът е забелязан в компанията на мистериозна брюнетка

Гуинет Полтроу; Снимка: Getty Images

Гуинет Полтроу; Снимка: Getty Images

Наскоро се заговори, че Гуинет Полтроу и Брад Фалчък ще сложат край на своята едногодишна връзка. По всичко личи обаче, че двамата вече са го направили. Преди няколко дни продуцентът бе заснет да вечеря в компанията на мистериозна брюнетка в Лос Анджелис.

Гуинет и Брад започнаха своята връзка малко след като актрисата се раздели с Крис Мартин след 10 години брак. Не е ясно каква точно е причината, която е сложила край на отношенията между холивудската звезда и продуцента, но приближени до вече бившата двойка настояват, че двамата са имали различни виждания за живота.

„Гуин обича нещата по определен начин, а Брад не мисли като нея, заради което и в крайна сметка се карат за най-малките неща. Тя може да бъде доста дребнава, когато става въпрос за храна, а при Брад не е така. Понякога той просто иска да излезе и да си купи бургер, а това я влудява“, разкри наскоро източник.

Брад със заместничката на Гуинет Полтроу; Снимка: dailymail.co.uk

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари