IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Приятелите на Риана не харесват новото ѝ гадже

26 юни 2015 14 30

Певицата излиза с футболиста Карим Бензема

Риана; Снимка: Getty Images

Риана; Снимка: Getty Images

След известния на всички трагичен романс между Риана и Крис Браун, нейните приятелки са станали доста резервирани по отношение на новите мъже в живота на музикалната звезда. Ето защо не е изненадващо, че приятелите на певицата не харесват новото ѝ гадже.

Говори се, че най-близките до Риана не одобряват нейната връзка с френския футболист Карим Бензема. Всъщност притесненията им не са съвсем неоснователни, имайки предвид, че наскоро любимият на звездата е бил видян в компанията на Каруче Тран – доскорошната приятелка на бившия на барбадоската красавица Крис Браун.

Източник издаде пред списание OK!: „Риана не можа да повярва – тя не може да се отърве от това момиче! Тя харесва Карим, но даде да се разбере, че няма да повтаря тази грешка отново“.

Междувременно друг източник до двойката сподели, че двамата се чувстват добре един с друг: „Отне им много време да започнат връзка, но според Риана именно това я прави специална. Той е първият мъж, който тя е опознала, преди да се гмурне във връзка с него“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари