IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Шон Пен се радва на компанията на Минка Кели

1 юли 2015 12 00

Няколко седмици след раздялата си с Чарлийз Терон

Минка Кели; Getty Images

Минка Кели; Getty Images

Точно преди седмица Минка Кели отпразнува своя 35-ти рожден ден.

Изненадващо, към партито се присъединил и отскоро свободният Шон Пен. Актьорите, които празнували в изискан ресторант в Сан Франциско, обаче не били сами, а заедно с приятели на рожденичката.

Именно на тях 54-годишният Шон разказвал, че за пръв път той и Минка се срещнали на благотворително събитие по повод Хаити, пише сайтът TMZ.

Всъщност хуманитарната дейност е обща страст и на двамата. Актрисата неведнъж публично е подкрепяла различни благотворителни каузи, а Шон може да се похвали с дълъг списък с благотворителни проекти.

Минка публикува снимка от рождения си ден в социалната мрежа, но на нея нямаше и следа от холивудската звезда.

Към кадъра тя написа: „Това определено е нощ, която ще се запомни, а може би ще се повтаря всяка година! Танцувахме цяла нощ и тя не би могла да бъде по-съвършена. Аз съм много щастливо момиче“.

Снимка: Instagram

Само преди няколко седмици Шон Пен се раздели с Чарлийз Терон, с която дори бяха сгодени.

В миналото пък Минка е имала връзки с бейзболиста Дерек Джетър и с актьора Крис Евънс. Със звездата от „Капитан Америка“ актрисата поддържаше отношения от 2007 година, като на няколко пъти двамата се разделяха.

Шон Пен по време на рождения ден на Минка; Снимка: Splash News

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари