IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Новата на Майли щяла да става певица

4 юли 2015 05 37

Записва първия си албум

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

От няколко седмици се мълви, че Майли Сайръс има връзка с ангела на Victoria’s Secret Стела Максуел. Преди дни двете дори бяха уловени да се целуват на снимачната площадка на най-новото видео на звездата, ала до момента нито едната не е потвърдила с думи връзката им.

24-годишният модел даде интересно интервю за сп. V, в което призна, че има „половинка“, която „понякога обича“. Името на Сайръс обаче така и не бе споменато. Стела сподели още, че иска да става певица и дори записва албум.

„В момента завършвам първия си албум, върху който работя с приятели в Ню Йорк“, обясни моделката.

Фактът, че тя има потенциална връзка с една от най-популярните певици в момента е доста „удобна случайност“, което накара мнозина да я заподозрат, че си прави ПР на гърба на Майли. Общите селфита на двете жени в мрежата създават впечатление, че двете наистина са влюбени и отношенията им са хармонични, ала тяхното упорито мълчание по темата води до объркване сред феновете им и съмнения за искреността на чувствата им.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари