IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Камерън Диас притиска етърва си да не се развежда

5 юли 2015 06 45

Актрисата вече е голям фен на брака

Снимка; Splаsh News

Снимка; Splаsh News

Камерън Диас карала Никол Ричи да даде още един шанс на съпруга си Джоел Мадън, който е брат на нейната половинка Бенджи Мадън.

Звездата от „Секс лента“ била силно обезпокоена от развоя в личния живот на своята етърва и тъй като вече е върл фен на брака, умолявала Ричи да размисли и да оттегли документите за развод.

„Кам притиска Никол да спре с развода. Откакто се ожени за Бенджи, Ричи често се допитва до нея за съвети“, разкри близък до звездите пред сп. Life & Style.

Диас имала пълната подкрепа на съпруга си и двамата заедно мислели стратегии как да съхранят семейството на своите роднини.

„Бенджи обича Никол и Джоел и вярва, че те могат да запазят семейството си. Трябва само да оставят кариерата си на заден план и да прекарват повече време заедно“, добави информаторът.

Нищо чудно, че пресните съпрузи правят всичко възможно да помогнат на проблемната двойка. Диас и Мадън се събраха именно покрай познанството си с Никол, която уредила и първата им среща.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари