IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Лонгория: Искам да съм женският Джордж Клуни!

5 юли 2015 11 59

Звездата се възхищава на колегата си, който успя да овладее всички аспекти на бизнеса в киното

Ева Лонгория; Снимка: Getty Images

Ева Лонгория; Снимка: Getty Images

Ева Лонгория разкри, че много би искала да има кариера като на колегата си Джордж Клуни. Звездата сподели, че се възхищава на актьора, тъй като той е обхванал почти всички аспекти на киноиндустрията.

„Искам да бъда женският Джордж Клуни, Той се снима, режисира и продуцира. Искам да бъда начело на един завършен продукт“, сподели латината пред InStyle.

Лонгория стана световна звезда покрай участието си в шоуто „Отчаяни съпруги“, ала държи да се знае, че преди да бъде актриса, е била режисьор и продуцент.

„Всички казват: „О, тя е актриса, която сега се превърна и в режисьор“, а аз отговарям: „Не аз бях продуцент и режисьор и се случи така, че станах и актриса“, каза 40-годишната брюнетка.

Ева определя себе си като „маниак на тема контрол“ и добави, че актьорската ѝ кариера е нещо много положително, което ѝ е дало възможност да се заеме и с други бизнеси и да използва славата си за различни филантропски проекти.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари