IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейти Пери и Джон Майър продължават да са заедно

6 юли 2015 11 00

Двамата се появиха на концерт на рок групата Grateful Dead

Кейти Пери и Джон Майър; Снимка: Twitter

Кейти Пери и Джон Майър; Снимка: Twitter

Кейти Пери и Джон Майър имат противоречиви любовни отношения, точно както много звездни двойки. Двамата неведнъж са се разделяли и след това отново са се събирали.

Преди няколко месеца се появиха слухове, че музикантите за пореден път са прекратили отношенията си, но за втори път двойката опроверга тези твърдения.

30-годишната Кейти и 37-годишният Джон бяха забелязани заедно на концерт на американската рок група Grateful Dead в събота вечер в Чикаго. Изглежда звездите са предпочели да прекарат американския празник 4-ти юли по един по-нетрадиционен начин.

Присъстващи на същия концерт дори са заснели Кейти и Джон, като снимките им веднага се появиха в интернет пространството.

Фенове на двамата са развълнувани, че двойката продължава да бъде заедно, след като през март се появи информация, че звездите са се разделили, заради „натоварените си графици“.

В момента Кейти Пери се радва на почивка между турнетата си. Следващото ѝ ще започне през месец септември и ще обхване много страни от Южна Америка.

Кейти Пери и Джон Майър; Снимка: Twitter

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари