IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кара Делевин се има за новата Чарлийз Терон

7 юли 2015 11 30

Защити актьорската си игра, сравнявайки се с блондинката

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Кара Делевин е само на 22 години и вече може да се похвали с успешна кариера на модел. Хубавицата обаче иска да се развива и опитва да пробие с малки роли на големия екран (Paper Towns). Мнозина смятат, че жени като нея трябва да си останат в света на модата и да не се напъват да стават актриси, на което Делевин отвърна:

„Нали знаете коя е Чарлийз Терон. Има толкова жени като нея, които са започнали като модели. И аз искам да изиграя роли като нейната в „Чудовище“, сподели Кара.

Тя добави в ефира на австралийско тв шоу: „Винаги ще има хора, които ще се съмняват в теб и няма да искат да успееш. Не ми пука, защото аз знам колко упорито се трудя и че давам всичко от себе си. За мен има значение само да си върша работата добре“.

Кара разкри, че за нея актьорската игра е като глътка свеж въздух от обичайната ѝ работа пред камерата.

„Това е съвсем различно нещо. Усещам го като една нова част от мен. Чувствам се сякаш съм преродена. Знам, че звучи странно, но наистина исках толкова много да играя на екран“, категорична бе моделката.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари