IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джони Деп зарадва болни деца като Джак Спароу

9 юли 2015 15 35

Актьорът се превърна в истинска атракция в австралийска болница

Джони Деп; Снимка: Twitter

Джони Деп; Снимка: Twitter

Звездата от филмовата поредица „Карибски пирати“ Джони Деп изненада деца, пациенти на австралийска болница.

Актьорът зарадва малчуганите и се превърна в истинска сензация в интернет. Видеоклипът, показващ появата на Джак Спароу, се върти в социалните мрежи и събира куп харесвания и положителни коментари.

В момента 52-годишният Джони е в Австралия, за да снима последната част от „Карибски пирати“. Във вторник той се появил в болницата Lady Cilento Children в Бризбейн, облечен именно като именития си герой във филма.

Реакцията на нищо неподозиращите деца и щастието в очите им трогнаха хиляди хора по целия свят, които похвалиха постъпката на Деп.

„Той остана достатъчно дълго, за да се увери, че е поговорил с всяко дете“, споделя Рейчъл Бенет – майката на 7-годишния Макс, който страда от рядко неврологично заболяване, наречено трансверзален миелит.

За спомен от срещата Джони раздал на децата в болницата и златни монети с гравирани пиратски глави.

От медицинското заведение споделиха, че актьорът не е искал посещението му да бъде огласявано в медиите, но както знаем, почти нищо не може да остане скрито от социалните мрежи.

В трогателното видео по-долу може да видите как Джони Деп изненадва малчуганите:

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )