IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Феновете накараха Серена Уилямс да си отреже веждите (ВИДЕО)

15 юли 2015 07 29

„Печелите“, написа шампионката в мрежата

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Серена Уилямс е непобедима на корта, но във визията ѝ има още какво да се желае. Ето защо феновете ѝ не се притесняват да споделят в мрежата на какво трябва да обърне внимание спортистката – в случая на своите вежди.

В началото на месеца, докато Уилямс газеше съперничките си на корта, онлайн се появиха куп насмешливи коментари по повод тази част на лицето ѝ.

„Получавам нервен срив като гледам веждите на Серена Уилямс. Карат ме да плача и ми се иска да хвърля пинцети по нея!“, призна жена в Туитър.

„Серена Уилямс може и да е победител, но сериозно... тези вежди?“, добави друг потребител.

Изглежда Уилямс най-накрая е обърнала внимание на думите им, защото след финала на „Уимбълдън“ се отправи към салон за красота и се остави в ръцете на професионалистите.

„Смея се на глас, най-накрая ги оформих! Хахаха, хейтъри, обичам ви! И все пак ми харесваха повече натурални. Но засега вие печелите“, написа по-късно Серена в Instagram над кратко видео, в което се вижда как оформят веждите ѝ.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари