IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мос и Джейми Хинс ще трябва да разделят парите си

28 юли 2015 09 00

Двамата нямат предбрачен договор

Джейми и Кейт; Снимка: Getty Images

Джейми и Кейт; Снимка: Getty Images

Кейт Мос и съпругът и Джейми Хинс са поредната звездна двойка, която се разделя. Наскоро стана ясно, че двамата не са се виждали в продължение на няколко седмици и че по всяка вероятност с брака им е свършено.

На съпрузите обаче ще им се наложи да разделят парите си, тъй като Кейт и Джейми не са подписали предбрачен договор.

Моделът, която е женена за музиканта от четири години, вече се консултирала с добри адвокати, за да може двамата с партньора ѝ да достигнат до разумно споразумение.

Източник разкри: „Кейт е разговаряла с адвокати в Лондон. Въпреки че няма предбрачен договор, нейните адвокати са най-добрите и тя ще получи топ съвети“.

Говори се обаче, че Джейми Хинс не се интересува от парите на бившата си любима, а по-скоро иска да получи „безболезнен и бърз“ развод. Състоянието на модела (само от приходи от нейни фирми) достига 20 милиона паунда.

Приятел на звездите споделя: „Джейми не иска кавги и шум. И той със сигурност не желае парите ѝ. Той иска разводът да бъде колкото се може по-безболезнен и бърз. Той много харесва дъщерята на Кейт – Лила и се надява, че двамата могат да останат приятели“.

Единствените неща, които музикантът се надявал, че може да запази след развода с Мос, са колекциите му от вина и старинни книги.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари