IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Гаджето“ на Том Круз всъщност си има друг

28 юли 2015 14 30

Асистентката на актьора е щастливо обвързана

Емили и Том; Снимка: Splash News

Емили и Том; Снимка: Splash News

В последно време се говореше, че Том Круз е започнал връзка с 22-годишната Емили Томас, а някои медии спекулираха, че актьорът дори иска да предложи брак на новата си „любима“.

Оказва се, всички тези слухове са измислици, тъй като асистентката на холивудската звезда е щастливо обвързана и то не с Том Круз.

Брюнетката сама показа на света своя истински партньор, променяйки профилната си снимка във Facebook. На нея тя е в компанията на 25-годишното си гадже Алекс Робъртс.

Според някои спекулациите за любовна афера между Емили и Том са били единствено с цел да се промотира по-добре предстоящият филм на актьора – „Мисията невъзможна: Престъпна нация“. Самият Круз до този момент не е дал опровержение на слуховете.

Емили Томас и Алекс Робъртс имат връзка от пет месеца, като в социалните мрежи двамата имат още снимки от почивките си в Италия, Маями, Абу Даби и Атланта.

Емили и гаджето ѝ Алекс; Снимка: Facebook

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари