IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джеси Джей иска бебе

29 юли 2015 07 00

Певицата има връзка с рапъра Люк Джеймс

Джеси Джей; Снимка: Getty Images

Джеси Джей; Снимка: Getty Images

Джеси Джей вече се замисля за създаването на семейство и за бъдещата си роля на майка. Певицата, която наскоро претърпя две операции, продължава да бъде много амбициозна по отношение на кариерата си, но и иска да отдели по-голямо внимание на личния си живот.

На въпроса какво би желала да прави с живота си, 27-годишната певица, която се среща с рапъра Люк Джеймс, сподели: „Да имам дете – но не днес! Но това е нещо, за което се надявам, че ще бъда благословена в живота ми“.

Мечтите на музикалната звезда не свършват дотук. Тя споделя още, че би искала да построи училище в Африка, да напише книга и разбира се, да прави страхотна музика.

Джеси Джей разкри също така, че 31-годишният ѝ любим е бил до нея по време на възстановяването ѝ след операциите. Пред PEOPLE певицата каза: „Той ми е гадже, разбира се, че беше до мен. Аз нямаше да бъда с някого, ако той не ме подкрепяше в трудните моменти“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари