IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

София Вергара разчита на Рийз Уидърспун за сватбата си

29 юли 2015 08 30

Актрисата трябва скоро да се омъжи за Джо Манганиело

Рийз и София; Снимка: Getty Images

Рийз и София; Снимка: Getty Images

Рийз Уидърспун и София Вергара станаха близки приятелки, след като участваха заедно във филма „Гореща гонка“. Ето защо не е учудващо, че блондинката помага в подготовката на сватбата на своята колежка.

София, която скоро трябва да сключи брак с Джо Манганиело, обясни: „Джо и аз не можем да се справим сами, заради нашите натоварени графици. Първоначално ние искахме малка сватба, но тя нямаше как да събере всички гости. Затова сега сме се спрели на наистина голяма сватба. Рийз помага, както всичките ми приятелки“.

Вергара вече има 21-годишен син Маноло, но въпреки това споделя, че е отворена за идеята да има деца заедно с бъдещия си съпруг. Пред списание Closer актрисата разкри: „Аз съм на 43 години и имам син, но Джо е по-млад от мен и няма деца, така че ние не сме изключили възможността да имаме наследници заедно“.

София споделя също така, че се старае работата ѝ да бъде само една част от нейния живот и искрено се надява, че парите и славата не са я променили.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари