IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Кейт Мос и Кара Делевин вече не са приятелки

29 юли 2015 11 30

Една от причините е Наоми Кембъл

Кара и Кейт; Снимка: Getty Images

Кара и Кейт; Снимка: Getty Images

Дълго време Кейт Мос и Кара Делевин бяха много близки приятелки. 22-годишният модел дори неведнъж е признавала, че колежката ѝ е нейният гуру и истинска модна икона.

Идилията между двете британки обаче приключи, тъй като Кейт Мос е зачеркнала по-младата си колежка от своя списък с приятелки.

Според Sun 41-годишната Мос се е подразнила на Кара заради няколко различни неща, които и в крайна сметка довели до разрива в техните отношения.

Говори се, че Кейт не е била съгласна с решението на Делевин да напусне модната си агенция, за да преследва актьорски успехи.

Другият конфликт между двете моделки се оказвала Наоми Кембъл, която както знаем, е дългогодишна приятелка на Кейт Мос. Кара и Наоми имаха ожесточен спор преди няколко месеца.

Ето и какво споделя източник по темата: „Кейт включи Кара в „черния“ си списък. Това е жалко и се надяваме, че може би ще бъде временно, но в момента двете определено не са приятелки. Кейт не остана доволна от сблъсъка на Кара с Наоми, защото смята, че тя трябва да се отнася с повече уважение към нея“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари