IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Амал Клуни е готова за деца

3 август 2015 15 00

Двамата с Джордж Клуни се ожениха миналата година

Джордж и Амал; Снимка: Getty Images

Джордж и Амал; Снимка: Getty Images

Амал Клуни не се притеснява от майчинството и отговорностите, които идват с него, тъй като е напълно готова да има деца.

И макар че преди няколко месеца Джордж Клуни сподели, че със съпругата му все още не мислят за наследници, британката може и да промени позицията на актьора.

Източник сподели пред списание OK!:

„Амал е горда не само с факта, че е жената, която Джордж избра след всички тези години, но и че е единствената, с която той обмисля да има деца... Тя е повече от готова да бъде майка“.


Преди време друг приближен до двойката разкри, че в дома на Джордж и Амал в Бъркшър, Англия, който по това време се ремонтираше, е предвидена детска стая.

Наскоро пък се говореше, че холивудската звезда и адвокатката, които сключиха брак в края на миналата година, вече се опитват да си направят бебе.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари

jj ( преди 8 години )
Ама тези не правят ли секс, откакто са женени? Какво има да са готови или не? Спират да се пазят и готово... или вероятно имат проблеми със зачеването, и вече са се излекували?Като ги гледам така на снимката, дотолкова не са един за друг, че след 2 години са готови разведени!
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар