IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ева Мендес и Райън Гослинг са сгодени?

26 август 2015 07 02

Актрисата показа нов смарагдов пръстен

Ева Мендес; Снимка: Instagram

Ева Мендес; Снимка: Instagram

Ева Мендес и Райън Гослинг започнаха връзката си през 2011 година, след като се срещнаха на снимачната площадка, а от почти една година са горди родители на дъщеря си Есмералда.

Може да се каже, че двамата актьори са истинско семейство, макар и съюзът им да не е узаконен с подпис. Това обаче може да се промени скоро, тъй като се появиха слухове, че звездите са се сгодили.

Всъщност самата Ева предизвика спекулациите за годеж, след като публикува своя снимка в Instagram. От кадъра ясно се вижда, че 41-годишната актриса иска да акцентира върху новия си смарагдов пръстен.


Любимата на 34-годишния Райън се появи със същото бижу още няколко пъти, включително и на събитие в Маями преди няколко дни. И макар че Ева носи пръстена на безименния пръст на „грешната“ ръка, някои предполагат, че по този начин тя цели да заблуди феновете си.

Преди време Ева разкри, че смята бракът за старомоден. „Ако обичаш някого и имате духове съюз, не мисля, че има нужда от парче хартия, само защото обществото е казало, че е необходимо“, споделя актрисата.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари