IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ед Шийрън ще пее на сватбата на Кортни Кокс

28 август 2015 10 00

Двамата са близки приятели

Ед Шийрън и Кортни Кокс; Снимка: Instagram

Ед Шийрън и Кортни Кокс; Снимка: Instagram

Въпреки че не е ясно кога точно Кортни Кокс планира да сключи брак със своя годеник Джони Макдейд, едно поне е сигурно – Ед Шийрън ще зарадва младоженците със свои изпълнения.

Всъщност именно 24-годишният певец запознава актрисата и музиканта през 2013 година, така че до голяма степен той е отговорен за пламването на тяхната любов.

Ето и какво сподели Кортни пред вестник Sun: „Ние сме много благодарни на Ед, че ни запозна. Не мога да си представя той да не изсвири нещо на сватбата ни. Това ще бъде една музикална вечер“.


Освен популярният британец обаче, на сватбата на 51-годишната звезда от „Приятели“ ще се изявява и нейната 11-годишна дъщеря Коко от брака ѝ с Дейвид Аркет.

„Тя наистина е много, много талантлива. Коко изпя песен за филма „Just Before I Go“, който режисирах. Тя е невероятна. Бих могла да си поискам нещо, но всъщност нямам избор. Това дете обича да пее. Всичко от Барбара Стрейзънд до Cee Lo“, сподели преди време Кортни Кокс.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари