IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Джиджи Хадид се страхува да не развали приятелството си с Джо

28 август 2015 13 00

Двамата с Джонас бяха приятели години преди да станат гаджета

Снимка: Splash News

Снимка: Splash News

Джиджи Хадид заяви, че гледа връзката ѝ с Джо Джонас да се развива по-бавно, защото не иска да съсипе дългогодишното си приятелство с певеца.

20-годишната красавица разкрива, че с 26-годишния ѝ любим се познават от 7 години, въпреки че са гаджета едва от три месеца.

Джиджи сподели: ''Ние с Джо сме приятели от много, много дълго време. Откакто аз бях на 13 години. За това караме по-внимателно с връзката си."

Блондинката настоява още, че гледа да не обръща внимание на слуховете около любовния си живот. Хадид казва: "Мисля, че е важно да не обръщам внимание на това, което се пише за мен и Джо. Знам, че злонамерените слухове могат да убият любовта ни.''

Въпреки връзката си и кариерата си на модел, Джиджи споделя, че не чувства никакъв натиск да изглежда по определен начин.

Тя добавя пред списание HELLO!: ''Моят път в модата беше лесен. Още в началото на кариерата си имах самочувствие по отношение на тялото си и бях решила да не отслабвам в името на това да имам повече ангажименти. Просто не искам да бъда изключително кльощава."

Снимка; gettyimages.com

Автор - снимка
Автор на статията:
Teodora Dragoeva

КоментариКоментари