IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Робин Райт и Бен Фостър пак развалиха годежа си

31 август 2015 07 30

Двамата са се разделили без много шум преди няколко месеца

Робин и Бен; Снимка: Getty Images

Робин и Бен; Снимка: Getty Images

Любовните отношение на Робин Райт и Бен Фостър са достойни за екранизация. Двамата се срещнаха на снимачната площадка на филма „Rampart” през 2011 година и започнаха връзката си в началото на 2012 година.

Януари 2014 година пък двамата актьори дори се сгодиха, но развалиха годежа си в края на същата година. Малко след това двамата отново се събраха, но изглежда романсът им все пак няма да завърши щастливо. Според списание People Робин и Бен са развалили своя годеж за втори път.

Говори се дори, че двамата са прекратили връзката си още преди няколко месеца, но са го пазели в тайна. Миналата година актрисата сподели, че дори без брак се чувства като омъжена за своя любим.

„Бен и аз имаме връзка, която ни кара да се чувстваме добре. Аз не знам друга дума за това. Неговото предложение за брак беше такъв шок. Но ние се чувствахме женени така или иначе. Заедно сме още от първата среща”, разкри преди време Робин Райт.

Звездата има две деца от брака си с Шон Пен, с когото се разведоха през 2010 година след като бяха заедно в продължение на 14 години.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари