IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Ни-Йо се ожени и отново ще става баща

1 септември 2015 06 00

Певецът вече има две деца

Ни-Йо и Кристал; Снимка: Getty Images

Ни-Йо и Кристал; Снимка: Getty Images

Ни-Йо зарадва всичките си фенове, като публикува щастливата новина, че отново ще става баща в социалната мрежа.

Певецът допълни колекцията си със снимки в Instagram с кадър, на който любимата му Кристал държи тяхна снимка. На нея ясно се вижда как Ни-Йо нежно е докоснал корема на бъдещата майка. Към кадъра звездата написа и лаконичното: „Изненада“.

Половинката на Ни-Йо пък публикува само тяхната обща снимка в социалната мрежа, като написа: „Няма значение какво говорят другите. Нашето Чудо е на път и ние не можем да се чувстваме по-блажено. Вашият негативизъм не означава нищо за нас. Ние сме щастливи, без значение какво говорят те. Благодаря на тези, които знаят моята история и са наясно, че това е истинско чудо за мен“.

Източници потвърждават пред Entertainment Tonight, че Ни-Йо и Кристал са се оженили тайно. Двамата потвърдиха връзката си преди година – почти 12 месеца, след като певецът се раздели с дългогодишната си приятелка, от която има дъщеря на 4 години и син на 3 години.

Съпругата на Ни-Йо; Снимка: Instagram

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари