IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Люис Хамилтън ще впечатлява Риана с романтичен круиз

1 септември 2015 12 00

Пилотът от Формула 1 иска да се усамоти с певицата

Люис и Риана; Снимка: Splash News

Люис и Риана; Снимка: Splash News

Люис Хамилтън иска да впечатли своята нова любима Риана, като двамата заминат на романтичен круиз. Говори се, че британският състезател е „поразен“ от певицата и желае да прекара повече време с нея около крайбрежието на Амалфи в Италия.

„Люис запази яхтата Mariotti 177, струваща 300 000 долара седмично и покани Риана на борда на петдневния круиз. 13 души персонал ще бъдат там, за да ги глезят, така че на Риана няма да ѝ се наложи да си мръдне пръста. Люис не иска да се разсейва с нищо, докато е с нея“, издава източник по темата.

30-годишният състезател от Формула 1 и 27-годишната музикална звезда все още пазят отношенията си в тайна, макар че Хамилтън се надява двамата да бъдат готови да обявят връзката си много скоро.

Източник сподели пред списание Life & Style: „Той помоли Риана да бъде негова дама по време на Гран при в Италия през септември. Това ще бъде нещо значимо, тъй като той е голямата звезда във Формула 1 и всички очи ще бъдат върху него. Той иска Риана до себе си“, издава още източникът.

Наскоро стана ясно, че „втората“ майка на Риана много е харесала новия избраник на певицата, който през август бе с нея в Барбадос.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари