IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Раздялата на Аврил и Чад била планирана

4 септември 2015 09 00

Двамата са имали много разногласия

Чад и Аврил; Снимка: Getty Images

Чад и Аврил; Снимка: Getty Images

Вчера стана ясно, че Аврил Лавин и Чад Крюгер слагат край на своя двегодишен брак.

Приближени до музикантите издават, че раздялата им е била планирана, като преди това звездите са си дали време, за да помислят върху своята връзка.

Двамата са искали да бъдат сигурни в решението си и чак след това да го обявят публично. В момента Аврил и Чад са в добри, приятелски отношения.

Източник, близък до 30-годишната канадска певица сподели: „Честно казано тя се справя добре. Раздялата беше в процес на планиране от известно време“.

„Чад много я подкрепя. Те просто имаха разногласия по много въпроси“, издава още същият източник. Говори се дори, че през месец юли Аврил и Чад са си купили нова къща в Лос Анджелис за 5,4 милиона долара.

Двамата се влюбиха, докато работеха заедно върху петия албум на певицата и се ожениха в средата на 2012 година.

Източник хвърля светлина върху отношенията на звездите пред E! News: „Първоначално те се събраха, за да работят и оттам произхожда искрата между тях. Тя просто угасна бавно. Те са говорили за деца, но това така и не се случи“.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари