IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага е Жена на годината

30 септември 2015 14 43

Певицата е изненадана от отличието

Лейди Гага; Снимка: Getty Images

Лейди Гага; Снимка: Getty Images

Вчера Лейди Гага бе обявена за Жена на годината от списание Billboard. От изданието обясниха, че са се спрели именно на ексцентричната певица, тъй като „тя е ключова и влиятелна фигура“ за 2015 година.

Веднага след като научи добрата новина, 29-годишната Лейди Гага побърза да сподели вълнението си със своите фенове в Twitter.

В социалната мрежа звездата написа: „Не мога да повярвам, че Billboard ме обяви за Жена на годината. Много ви благодаря. Толкова съм благодарна. Божичко, добро утро!“.

През изминалата година Лейди Гага пя на церемонията по раздаването на Оскарите, направи албум с Тони Бенет и „даде“ гласа си в кампания за повишаване информираността, свързана със сексуалните нападения в колежите и университетите.

Другата седмица пък певицата трябва да направи и своя първи актьорски дебют в сериала „Зловеща семейна история“.

Лейди Гага ще бъде почетена по време на специална церемония, организирана от Billboard, през декември в Ню Йорк. Миналогодишната Жена на годината бе Тейлър Суифт.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари