IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Скот Истууд излиза с най-сексапилната жена в света

1 октомври 2015 14 04

Става въпрос за Шарлот Маккини

Скот Истууд; Снимка: Getty Images

Скот Истууд; Снимка: Getty Images

Скот Истууд е сравнително ново име в Холивуд, но още с първата си поява актьорът си спечели славата на секссимвол. Изглежда жената до него също може да се похвали с подобна титла.

Говори се, че 29-годишният син на Клинт Истууд излиза с модела и актриса Шарлот Маккини, която наскоро бе обявена за най-сексапилната жена в света от мъжкото списание Men's Health.

Доскоро горещата блондинка имаше връзка с друг актьор – Стефан Дорф, който е 20 години по-възрастен от нея. Двамата дори присъстваха заедно на сватбата на Дейвид Аркет през април.

Според източници Шарлот и Стефан се разделили преди няколко седмици и моделът вече е в обятията на Скот Истууд. Наскоро 22-годишната блондинка и актьорът са били забелязани заедно на плажа в Малибу.

Ето и какво споделя очевидец: „Те бяха погълнати един от друг, държаха се за ръце. Те са много сладки и ще бъдат чудесна двойка“.

Шарлот; Снимка: Getty Images

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари