IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Селена Гомес: Тейлър Суифт ми помага да се чувствам човек

2 октомври 2015 05 48

Селена вече знаела коя е и какво иска

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Дружбата между Селена Гомес и Тейлър Суифт не е просто маркетингов трик. Двете звезди, често отмарят в луксозни дестинации, имат общи проекти и позират заедно във Фейсбук. Феновете им искрено се радват на приятелството им, а самата Гомес призна, че Суифт е важна част от живота ѝ и ѝ е помагала за много неща.

„Тейлър събира хората по много красив начин. Това е добре за мен, защото когато започнах да работя, се чувствах некомфортно. Не вярвах на хората, а тя сваляше всичките им пластове един по един и ми показваше човешкото в тях. Обожавах това!“, сподели чаровната брюнетка пред сп. Flare.

Селена отново зачекна темата за това колко много ти взима шоубизнеса и как трябва да отговаряш на нечовешки условия, за да си на върха.

„Бях стъписана, когато разбрах какво се случва. Писна ми да се чувствам уморена и дърпана в някаква конкретна посока. Сега знам коя съм и какво искам. Първата песен на албума ми е „Revival“ започва с думите: „Събудих се и веригите около мен най-накрая се чупят“.

Не искам никой да контролира живота ми. Да, имам комплекси понякога, но кой ги няма? Да, правя грешки, но кой не ги прави“, заяви звездата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари