IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Роби Уилямс отслабва със сокове

4 октомври 2015 06 53

Певецът е решен да влезе в отлична форма

Роби Уилямс; Снимка: Getty Images

Роби Уилямс; Снимка: Getty Images

Роби Уилямс е решен да отслабне с помощта на сокове. 41-годишният певец загърбил досегашния си режим на хранене и се насочил единствено към консумацията на прясно изцедени напитки от плодове и зеленчуци.

По този начин звездата се надява да се раздели с нежеланите килограми, които натрупал по време на двумесечна почивка от своето световно турне „Let Me Entertain You“.

Източник сподели пред Daily Mirror: „На Роби му е по-трудно да поддържа теглото си, откакто преди няколко години отказа цигарите. Ето защо той трябва да се старае повече, ако иска да изглежда и да се представя по най-добрия начин“.

Приближеният до певеца издава още, че когато Уилямс няма сценични ангажименти, той си позволява да тренира по-рядко и да яде повече от любимите си храни като торти и чипсове.

Не за пръв път Роби се подлага на диета със сокове. В миналото той е отслабвал именно с нейна помощ, както и с консумацията на протеинови шейкове. Разбира се, музикалната звезда залага и на физическите тренировки, с които също оформя тялото си.

Автор на статията:
Милена Алексиева

КоментариКоментари