IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана ще запознава гаджето си с майка си

4 октомври 2015 06 19

Това ще предначертае пътя на връзката им

Риана и Травис, Снимка: Instagram

Риана и Травис, Снимка: Instagram

Риана е напълно сериозна спрямо последния мъж в живота си и дори планира да го заведе в родния Барбадос, за да се запознае с майка ѝ. От месец се мълви за романса на певицата с Травис Скот и изглежда нещата между тях се развиват доста бързо. Близки до звездата признаха пред Sun, че тя много е хлътнала по младия мъж и той не е просто забежка като Люис Хамилтън.

„Риана е луда по него. Чувствата и са много дълбоки и истински, а не просто увлечение, каквото имаше към Люис. Според приятелите ѝ това е най-сериозната ѝ връзка след Крис Браун и тя е напълно посветена на нея.

Най-големият тест ще бъде срещата на Травис с майка ѝ Моника, тъй като тя е начело на семейството и пази щерка си като орлица“, разкри източникът пред медията.

„Травис и Риана официално са двойка. Връзката им е сериозна. Тя много си пада по него, както и той по нея и хората от обкръжението ѝ вярват, че той е идеален за нея“, призна друг близък на певицата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари