IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Сестрата на Ким се похвали с изкуствено дупе за 44$

6 октомври 2015 06 58

Вече е достойна съперница на кака си

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Сестрите Кардашян са популярни най вече със своите пищни задни части (най-вече Ким). Малките Кендъл и Кайли, които носят фамилията Дженър обаче далеч не са надарени като своите каки и затова и заработват прехраната си като модели. Тийнейджърката Кайли открай време копира Ким и дори се говори, че копнее да я задмине по слава. И тъй като на нея ѝ липсват физически данни, Дженър вече е направила някои корекции по тялото и лицето си, с които смята да бие по популярност и сексапил кака си.

18-годишната девойка дори е намерила начин да се сдобие със сочно дупе, за което не се налага да ляга под ножа. Срещу 44$ всяка жена може да стане горд собственик на ластични гащи с подплънки, които да оформят седалищните ѝ органи.

Не е тайна, че изгората на Кание също е фен на ластичните гащи, само че тя ги носи, за да изглежда по-слаба и да прикрива несъвършенствата на тялото си.

Кайли побърза да запечата новата си придобивка в мрежата като позира облечена в нея и написа:„Тези ластични гащи са върха!“.

За съжаление, Дженър може и да измами някого, че има перфектното дупе с дрехи, но за фотосесиите по бикини и бански надеждата ѝ остава във фотошопа.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари