IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Иван Ласкин сравни Иван и Андрей със сафриди

6 октомври 2015 11 00

Актьорът нападна водещите в социалната мрежа

Иван Ласкин; Снимка: Facebook

Иван Ласкин; Снимка: Facebook

Иван Ласкин е известен със своя пиперлив език и с факта, че винаги умее да се изразява доста „цветно“. Поредните, попаднали под словесното острие на актьора, са водещите Иван и Андрей.

В своя профил в социалната мрежа Facebook Ласкин безпощадно написа по техен адрес: „Иван и Андрей, Вие сте абсолютно безпомощни като водещи. Имате лицеизраз на сафриди и пластика на кютуци! Що не се разкарате от ефира и не станете фермери?“.

С това свое изказване актьорът прави препратка към най-новия проект на телевизионния тандем. Иван и Андрей са водещи на предаването „Фермата“, което пък е пряк конкурент на предаването Big Brother.

Както знаем, в него заедно с Ники Кънчев като водеща се изявява и съпругата на Ласкин – Алекс Сърчаджиева. До голяма степен обаче гневът на актьора е провокиран и от появата му в предаването "Папараци", на което Иван и Андрей са продуценти.

В няколко поредни епизода Иван Ласкин бе показан в неприятна светлина и как шофира след употребата на алкохол.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари