IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Риана вярва, че е ангел-хранител на по-слабите

7 октомври 2015 05 33

Затова дала на Крис Браун втори шанс

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Мнозина така и не разбраха защо Риана се събра отново с Крис Браун през 2013, след като 4 години по-рано той я преби жестоко. Истината е, че певицата се приема за ангел-хранител на по-слабите и вярва, че може да им помогне да се променят и да бъдат разбрани от другите.

„Може би аз съм този човек, който е като ангел-хранител на другите, който е до тях, когато не са достатъчно силно и когато не разбират света. Тогава те се нуждаят от някой, който да ги окуражи по позитивен начин и да им каже правилното нещо“, сподели барбадоската в новия брой на Vanity Fair.

Малко след това стана ясно, че сред тези „по-слаби“ хора е и Крис Браун, когото Рири се опитала да промени и затова му дала втори шанс да докаже любовта си към нея.

„Бях на 100% сигурна, че мога да променя Крис. Защитните ми инстинкти спрямо него бяха много силни. Чувствах, че хората не го разбират. Искаш най-доброто за тях, но ако им напомняш за техните грешки, за лошите моменти в живота им или ако дори ако опиташ да се примириш с нещо, те започват да те ценят по-малко“, обясни сексапилната звезда.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари