IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Моника Валериева е поредната изгонена от VIP Brother, Люси в шок

13 октомври 2015 06 04

Съквартирантите я изпратиха със сълзи на очи

Снимка: Нова Тв

Снимка: Нова Тв

Плеймейтката Моника Валериева е поредната изгонена звезда от риалити формата VIP Brother. Хубавицата си тръгна от Къщата в приповдигнато настроение, но нейните съквартиранти останаха покрусени от новината.

Единственият, който имаше повод за радост бе режисьорът Люси Иларионов, който е в открита вражда с моделката. Той обаче бе дълбоко умислен през напрегнатата вечер, след като стана ясно, че тежките му думи спрямо Валериева няма да останат безнаказани.

Дни по-рано той набеди Моника в ефир за проститутка и открито заяви, че тя е лъжкиня, която няма сериозно гадже и си изкарва прехраната не като модел, а като жрица на любовта.

Биг Брадър обаче пося съмнение в думите му, тъй като пусна на съквартирантите разговор между Валериева и настоящия ѝ приятел (за когото Люси твърдеше, че не съществува). След това последните номинирани – Моника, Кичка Бодурова и Луна трябваше да отговарят на неудобните въпроси на останалите участници пред тях и Валериева в прав текст каза, че е говорила с адвокат и е взела необходимите мерки да защити името и имиджа си, който бе накърнен от коментарите на Иларионов. Видимо шокиран от новината, че евентуално може да се включи в съдебна битка, Люси изведнъж утихна на дивана в Къщата и до края на вечерта наблюдаваше кротко събитията с известен стрес в очите.

Дори новината, че „врагинята“ му напуска Къщата не успя да го зарадва! Останалите съквартиранти пък бяха повече от нещастни след развоя на събитията и дори проляха много крокодилски сълзи.

Самата Моника бе в еуфория от случващото се и напусна формата с бодра крачка. Пред Ники Кънчев моделката сподели, че е намерила много нови приятели и че сред тях особено уважение и любов изпитва към Ернестина Шинова, на която осигури имунитет от следващите номинации.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Анонимен ( преди 8 години )
хубавица? Абе вие нормални ли сте или като повторите някоя лъжа 1000 пъти тя ще стане исттина? Тази жена е грозна !
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар