IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лекарят на Анджи обещал на майка ѝ да ѝ махне яйчниците

3 ноември 2015 07 11

Двамата плакали преди операцията ѝ

Анджелина Джоли, Захара и Шайло; Снимка: Getty Images

Анджелина Джоли, Захара и Шайло; Снимка: Getty Images

Анджелина Джоли разкри шокираща информация относно операциите, които преживя през последната година. През март 2015 актрисата премахна яйчниците си, което призна, че е било неминуемо.

Оказва се, че манипулацията е извършена от лекаря, който е оперирал и нейната майка Маршелин, починала от рак на яйчниците през 2007 г. Докторът споделил на Анджи, че е обещал на майка ѝ още преди години да извърши тази процедура.

„В операцията се включи голяма част от екипа, който е оперирал и майка ми. Лекарят ми бе този на майка ми и ми призна, че тя му е казала преди години: „Обещай ми, че ще извадиш яйчниците на Анджи“. Двамата имахме доста емоционален разговор и дори поплакахме. „Обещах на майка ти да го направя“, ми каза той малко преди да легна на операционната маса“, разкри актрисата, която през 2013 претърпя двойна мастектомия.

Сред останалите признания на Джоли бе и това, че покрай манипулациите тя е влязла по-рано в менопауза.

„Всяка жена се чувства различно по време на менопаузата и аз нямах идея колко емоционална ще стана. Знаех, че операцията на гърдите ми е нещо голямо и сериозно, но след тази на яйчниците се променят хормоните ти, емоциите ти и се чувстваш различно“, добави актрисата.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари