IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Лейди Гага впечатлила тв режисьор с повръщано

16 ноември 2015 13 45

Занесла на създателя на „Зловеща семейна история” пликче със съдържанието на стомаха си

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Лейди Гага никога не изневерява на ексцентричната си натура и още на първия си снимачен ден за „Семейна зловеща история“ успяла да привлече вниманието на режисьора на проекта Раян Мърфи с повръщано. Певицата не се чувствала добре и по пътя към снимките изпразнила стомаха си в торбичка, която връчила на мъжа в опит да го шокира.

„Повърнах в торбичка в Ролс Ройса си и я дадох на Раян Мърфи. Раян реагира много добре и ми каза: „Мислиш, че можеш да ме отвратиш? Не можеш!“. Той си мисли, че е видял всичко, но после срещна мен“, гордо сподели певицата пред News.com.au.

Гага дебютира тази есен на тв екрана в ролята на 100-годишната зловеща дама Контеса в петия сезон на фантастичния хорър сериал. В продукцията тя си партнира с куп звезди, сред които и Анджела Басет. Блондинката направила мил, но нетрадиционен жест към колежката си, като ѝ приготвила торта, чийто облик и вкус остава пълна мистерия.

„Не я изядох, бях шокирана. Занесох я у дома и я скрих в хладилника в гаража, защото имам малки деца и се надявах да не я видят“, призна Басет.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари