IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Pirelli се отказа от супермоделите, съблече „мъжествената“ Серина

1 декември 2015 12 20

Тенис звездата лъсна по бикини, не се срамува от тялото си

Снимка: Pirelli

Снимка: Pirelli

Календарите на Pirelli са истинско събитие в света на изкуството и шоубизнеса. По традиция на тях позират едни от най-красивите дългокраки сексбомби и то почти в евино облекло.

Този път обаче феновете на марката ще останат изненадани, защото няма да плакнат очи в съвършените форми на Джоан Смолс, Джиджи Хадид или Изабели Фонтана.

Календарът за 2016 е сниман от световната фотографка Ани Лейбовиц, а на страниците му своята нетрадиционна красота показват Серина Уилямс, актрисата Ейми Шумър и китайската актриса Яо Чен.

Ейми Шумър, Снимка: Pirelli

Безспорно най-голяма сензация е появата на топ тенисистката, която неведнъж е признавала, че има големи комплекси за тялото си. Страховете ѝ бяха оправдани дори преди броени месеци, когато онлайн потребител нарече Серина в мрежата „мъж“ по време на тенис шампионат с нейно участие.

С годините малката Уилямс обаче се е научила да игнорира злостните коментари по свой адрес и наскоро дори сподели в интервю, че вече харесва тялото си и не завижда на по-фината си сестра Винъс. Бившата изгора на Григор Димитров не страда и от липса на мъжко внимание и ако слуховете са верни, е успяла отново да спечели вниманието на рапъра Дрейк, който не пропуска неин мач.

Наталия Водянова, Снимка: Pirelli

И все пак ако не си падате по мускулести дами като Серина или по-отпуснати звезди като Ейми, може да се порадвате на руското изкушение Наталия Водянова, която също ще се изяви на страниците на календара.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Бг ( преди 8 години )
До ммм: Хмм, ами тя си има цели три, за какво са и още, от такива като теб...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар
ммм ( преди 8 години )
ТАЗИ С ДЕТЕТООООО.....ДАЛИ НЕ ИСКА ОЩЕ ДЕЧИЦА, А???
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар