IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

„Изгубени“ голи снимки на 20-годишната Мадона взривиха нета

7 декември 2015 07 20

Поп кралицата позирала гола пред свой любовник

Снимка: Martin Schreiber

Снимка: Martin Schreiber

Малко са знаменитостите, които могат да опазят лични кадри от живота си и Мадона не е сред тях. Поп иконата покори медиите за пореден път с голота, само че този път от младежките ѝ години.

В медиите изтекоха черно-бели кадри на 20-годишната звезда, която е позирала в края на 70-те във фотографски клас.

Фотосесията е дело на фотографа Мартин Шрайбър и е правена в Ню Йорк. На тях доста по-младата Мадона позира уверено дибидюс в различни пози съвсем неглиже. Кадрите са наречени „изгубените голи снимки“.

Шрайбър и Мадона се запознават през 1979 г и решават заедно да направят уъркшоп клас с името „Фотография на голотата“ в училище в космополитния град. Според слуховете покрай общата им работа двамата са имали кратка афера.

Скоро фотосесията ще влезе в нова колекционерска книга с името „Мадона: Голота II“. Те ще бъдат достъпни за феновете и по време на изложба в Париж, която ще се състои на 8 декември, когато звездата ще изнесе концерт, част от турнето ѝ Rebel Heart във френската столица.

Вижте голите снимки на 20-годишната Мадона в галерията ни.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари

Чичо Ламби, щото осв ( преди 8 години )
Това не са автентични снимки на Мадона... Автентичнтаа има значително по-малки гърди...
Отговори Сигнализирай за неуместен коментар