IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

Марая лъже фенове със стари снимки в мрежата

8 януари 2016 07 30

Показа супертяло, не ѝ вярват

Снимка: Instagram

Снимка: Instagram

Допреди няколко месеца Марая Кери бе обект на сериозна критика в медиите и социалните мрежи заради своите пищни форми. Звездата видимо игнорираше злостните коментари по свой адрес и продължи да се показва по минижупи, тесни панталони и ултракъси рокли.

Но въпреки това изглежда Марая все пак се е попритеснила за имиджа си на сексбомба и прибягна до някои трикове – а именно качване на по-разголени снимки в социалните мрежи. През изминалата седмица певицата се наслаждаваше на семейна почивка с близнаците си Марокан и Монро в Австралия, където се присъедини към настоящия си любим – милиардера Джеймс Пакър.

Марая побърза да сподели как си изкарва ваканцията като се пусна по бански в Instagram. На кадъра, който провокира феновете си, Кери показва супер тяло в златист бански половинки, потопена до колене във водата.

Почитателите на хубавицата обаче се оказаха леко скептични относно „новата ѝ визия“ и прекалено младежкото ѝ излъчване във фотоса и коментираха, че тя се опитва да ги мами със стари снимки.

„Хора, хайде бе! Тази снимка е поне на 10 години“, написаха по-наблюдателните от тях.

Марая не се трогна от подмятанията за измама и дори качи още куп снимки от плажа, на които обаче е далеч по-облечена в червен водолазен костюм. На един от кадрите се вижда и малката ѝ дъщеричка, с която по описанието се разбира, че се надбягват по пясъка.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари