IMG Investor Dnes Bloombergtv Bulgaria On Air Gol Tialoto Az-jenata Puls Teenproblem Automedia Imoti.net Rabota Az-deteto Blog Start Posoka Boec

И Адел забрани на Тръмп да манипулира с музиката ѝ

2 февруари 2016 07 40

Певицата бясна, че бизнесменът пуска нейни хитове на митингите си

Снимка: Reuters

Снимка: Reuters

Адел е поредната звезда, която забрани на богаташа Доналд Тръмп да ползва музиката ѝ в политическата си кампания. Милиардерът ядосал дивата като използвал хитовете ѝ „Rolling in the Deep” и „Skyfall” като фон на няколко свои митинги.

Певицата веднага реагирала остро на нахалството му и се наложило официалният ѝ говорител да излезе с публично твърдение, в което да обясни, че звездата няма нищо общо с кампанията му и дори не го подкрепя.

„Адел не е дала разрешение нейната музика да бъде използвана за политическата кампания на Доналд Тръмп”, се казва в съобщението.

Малко по-рано фронтменът на „Аеросмит” Стивън Тайлър също възмутено се дистанцира от кандидат-президента и дори написа отворено писмо до медиите, в което поясни, че „Тръмп подвежда хората, че той подкрепя неговата кандидатура”. Това се случи, след като Доналд „зае” хита му 'Dream On' за някои свои изяви.

Певецът от REM Майкъл Стайп пък беше още по краен в реакцията си към наглостта на Тръмп. И той бе въвлечен в политическите амбиции на бизнесмена, който явно си е харесал песен от дискографията на бандата. „Ходи се ***ай , жаден за внимание и слава дребни човече. Не използвай музиката и гласа ми за своите политически шаради”, написа в Туитър певецът.

Автор на статията:
Tialoto.bg

КоментариКоментари